eToro review

etoro getest

Het bedrijf eToro bestaat inmiddels als bijna vijftien jaar, het bedrijf dat werd opgericht in 2007 is in snel tempo uitgegroeid tot het grootste online broker platform. Dankzij de lage instapkosten en de gebruiksvriendelijkheid voor beginnende beleggers.

Zelf met de dominante positie die eToro heeft zijn er mensen sceptisch over het bedrijf. Gelukkig kom je in deze review alles te weten over eToro en kan je daarna zelf beslissen wat je van het platform vindt.

eToro in het kort

Op het overzichtelijke handelsplatform van eToro kan je investeren in aandelen, ETF’s en CFD’s. Er zijn aandelen te koop van de grootste bedrijven (Apple, Microsoft, Tesla etc.). Wat verder ook bijdroeg aan de enorme groei van het platform is het commissie-vrij beleggen.

Verder heeft eToro ook een uniek concept, social- en copy trading. Het is een online social media omgeving, een soort forum, waar beleggers onder elkaar beleggingen kunnen bespreken. Het is ook mogelijk succesvolle beleggers te volgen, te zien waarin zij investeren en de trades te kopiëren. Het is zelfs mogelijk een heel portfolio te over te nemen.

Bankr heeft een uitgebreid eToro getest en uitgelegd hoe je het platform eToro gebruikt. Heel interessant voor de beginnende belegger.

Hoe betrouwbaar is eToro?

Het is de belangrijkste vraag, is het handelsplatform te vertrouwen? Wanneer je kijkt naar het aantal actieve gebruikers, met 13 miljoen gebruikers is het een zeer betrouwbare site. Ook bestaan ze al sinds 2007 en blijven ze groeien. eToro is dus een betrouwbare website. Verder beschikt het bedrijf over verschillende licenties.

etoro getest

Kosten eToro

Bij eToro betaal je geen commissie over het aankopen van aandelen, wel betaal je maandelijks 10 euro per maand als je interactief bent. Je bent een inactieve gebruiker als je twaalf maanden geen transactie maakt! Verder zijn er kosten verbonden aan het opnemen van geld, die zijn in Nederland 5 euro. De bedrag hoogte maakt niet uit, dus denk goed na wanneer je geld opneemt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *